(Відео) Як це було: Тіни Кароль розкрила секрет її крутого концерту

Прослухайте інтерв'ю, яке дала Тіна Кароль. Це цікаво і цікаво. Можливо ви з іншого боку дізнаєтеся чарівну співачку.

Як зірки готуються до своїх концертів? Скільки вони приділяють цього часу і як вдається їм долати всі підводні камені в підготовці до концерту? Ці питання цікавлять шанувальників. Адже вони на кожному концерті свого кумира бачать вже тільки кінцеву частину. Це концерт у всій красі.

Все відрежисировано як по нотах. А скільки праці потрібно було докласти, щоб прийти до кінцевого результату знають тільки організатори концерту і безпосередньо зірки, які в ньому беруть участь.

Це важкий процес. І його мало хто розкриває, адже тут є свої нюанси та секрети. Давати інтерв’ю не багато зірок погоджуються з цього питання.

Тіна Кароль нещодавно розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, де сміючись відверто дала коротке інтерв’ю як проходить її підготовка до концерту. Як розповіла співачка, немає однакових концертів.

Чарівна Тіна Кароль

Підготовка кожного концерту – це індивідуальне заняття. Воно залежить від багатьох складових. Бувають невдачі, курйозні речі та звичайно смішні. Таке життя представників шоу-бізнесу і з цим нічого не поробиш. Але це життя подобається талановитої та популярно співачці, якої є Тіна Кароль.

Прослухайте інтерв’ю, яке дала Тіна Кароль. Це цікаво і цікаво. Можливо ви з іншого боку дізнаєтеся чарівну співачку.
Як завжди, з приємною посмішкою і чарівністю, яке притаманне тільки Тіні Кароль, вона розповіла про підготовку до концерту.

Як вам інтерв’ю? Сподобалося?

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.