Нова схема обману жителів України через підроблений сайт “Нової пошти “: не попадіться!

Завжди перевіряйте офіційний сайт через інтернет. І обов'язково прочитайте інформацію в інтернеті на форумах і перевірте номер телефону через гугл

На Україні аферисти не сплять і придумують нові способи обману українців. Їх прийоми дедалі витонченіші. Так нещодавно вони придумали як дурити та отримувати гроші від довірливих жителів нашої країни. Ними був створений підроблений сайт “Нової пошти”.

Таким чином зловмисники виманювали гроші від громадян України.
При розмові вони намагаються відвести від себе підозри розпитуваннями про товар і його доставлення. Мешканка Києва Любов Лукашина розповіла, як зіткнулася з аферистами.

Річ у тому, що вона хотіла продати свої речі через оголошення на OLX.
Через час їй зателефонувала дівчина, на ім’я Вікторія і поцікавилася товаром. Вона ставила багато питань і всіляко обговорювала як отримати товар. А потім запропонувала використовувати послуга “сейф-сервіс” від нібито “Нової пошти”.

Аферисти в соцмережах

Вікторія навіть прикріпила до повідомлення скріншот його інтерфейсу.
Далі Вікторія попросила особисті дані Любові, в тому числі щоб вона вказала вага товару та адреса доставляння.

Після прийшла посилання, яка викликала підозру. Коли дівчина уважно вивчила всі, то побачила, що там потрібно було ще дані її банківської карти. Любов Лукашина відразу зрозуміла, що це аферисти та більше з ними не спілкувалася.

Тому будьте уважні та не подавайте на такі розводи.

Завжди перевіряйте офіційний сайт через інтернет. І обов’язково прочитайте інформацію в інтернеті на форумах і перевірте номер телефону через гугл, хто вам дзвонив і як про це номері на форумі відгукуються люди.

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.