Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Дитині в зірковій сім’ї відкривається безліч можливостей та перспектив. Та часто вони просто йдуть прокладеною дорогою своїх татусів та мам. Але розумні батьки завжди прагнуть забезпечити своїм дітям не лише успіх у сфері, яку вони обрали для себе, а й підготувати їх до різноманітних сфер діяльності, де вони могли б реалізувати свій потенціал. Такі підходи до виховання і розвитку дітей демонструють дві відомі українські зірки Лілія Ребрик і Марічка Падалко.

Не нав’язуйте, а допомагайте

Лілія Ребрик, відома акторка та телеведуча, ростить трьох прекрасних дівчат. Хоча багато хто знає Ребрик як акторку, яка виступає в театрі, кіно й на телебаченні, вона також надає велике значення освіті та розвитку своїх дітей. Саме тому вона прагне розширити їхні можливості за межами своєї професії або професії свого чоловіка хореографа Андрія Дикого. Так, наприклад, їхня старша донька Діана змалечку займається танцями й робить певні успіхи у цьому під керівництвом тата. Втім Лілія розуміє, що необхідно підлітків спонукати розвиватися як особистості та відкривати для себе нові горизонти, тому окрім хореографії вона нещодавно, побачивши у доньки бажання малювати, запропонувала їй заняття в ІТ-академії для підлітків 7-17 років.

Лілія Ребрик надає велике значення освіті та розвитку своїх дітей

Марічка Падалко, відома телеведуча, також активно працює над розвитком своїх дітей. Хоча вона сама та її чоловік Андрій Соболєв — журналісти, своєму синові Михалу, який у цьому році закінчує школу та має обрати майбутню професію, дає можливість познайомитися з технічними спеціальностями, які найбільш актуальні у 21-му столітті.

Популярне

Схожі статті

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.