Молитва про те, щоб любов Божа керувала вами

Молитва Святого Письма - це потужний спосіб відновити нашу увагу.

Як тільки ми прокидаємося, наші думки розходяться в різні боки. Молитва Святого Письма – це потужний спосіб відновити нашу увагу. Бог шукає з нами відносини, засновані на молитві і вивченні Писання. Завдяки цим божественним методам спілкування віруючі відчувають присутність Бога в своєму повсякденному житті.

Його світ, який перевершує всі розуміння, пронизує життя тих з нас, хто хоче йти з Христом. Ми постійно прояснівши тим, як Бог пов’язує Свою істину і наші молитви з повсякденним життям.

Батько,

Я в повному захваті від того, як Ти зв’язуєш Своє слово і мої молитви кожен день. Ти чуєш мене, Ти бачив мене й знаєш про що я думаю. Я дякую Тобі за те, хто ти є! Мій великий і люблячий Бог!

Тому, що любов Христа спонукає нас. Батько, приведи мій розум у відповідність з Твоєї волею і метою мого життя, а не з миром.

Дозволь мені діяти по твоїм велінням. Сконцентруй мої думки на Тобі, Отче, і нехай все, що я роблю, рухає любов’ю і жертвою Христа за мене.

Нехай моє життя буде слухняна велінню мого Спасителя. (Від Марка 16:15)

Нехай Його любов до мене очолить цей час в молитві з Тобою, Отче, і відкрий моє серце, щоб почути Твою відповідь і керівництво.

В ім’я Ісуса. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.