(Фото) Як Лідія Таран виглядала в школі: така ж чарівна і красива!

На телебачення вона потрапила, також випадково. Її хлопець, з яким вона зустрічалася, працював на радіо. Лідія Таран приходила до нього на роботу.

Лідія Таран з теплотою згадує про своє дитинство і шкільні роки. Який же у неї був шлях до своєї мрії та до успіху?

Лідія Таран завжди згадує велику листяних дерев яке росло біля їхнього будинку в її шкільні роки. Це була шовковиця. Вона зі своїми друзями могла годинами сидіти на гілках дерева і думати, що буде коли вони стануть дорослими.

Лідія, коли згадує своє дитинство, то завжди чомусь спадає на думку дитинство. Бо їхня сім’я жила в шумному, але красивому Києві, то влітку дівчинку відправляли до бабусі. У бабусі вона з подружками купалася в річці скільки хотіла, іноді щось продавали на базарі. Звичайно в Києві вона купалася в Дніпрі, але у бабусі це було зовсім по іншому.

Лідія Таран вчилася на лівому березі Києва. Вона часто прогулювала уроки та завжди ходила в бібліотеку і годинами просиджувала за книжками.

 "" Лідія Таран в шкільні роки

Лідія Таран сказала, що вона ніколи не думала стати провідною на телебачення. Лідія Таран хотіла вступити на факультет міжнародних відносин, але не пройшла за конкурсом і тому вступила до Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка.

На телебачення вона потрапила, також випадково. Її хлопець, з яким вона зустрічалася, працював на радіо. Лідія Таран приходила до нього на роботу. Поруч побудувався Новий канал і вона попросилася до них на роботу і її взяли. У 30 років у Лідії Таран народилася дочка.

Деякі їй говорили, що діти заважають кар’єрі, але вона так не думала і виявилася права. Її дочка Василина і Лідія Таран, зараз є кращими подругами. Вона дуже любить свою дочку і не чує в ній душі.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.