Молитва про силу духу у важкі часи. Читайте з вірою в серці

Господи, нехай буде ваша присутність моїм світом, який переповнюється. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про силу

Господь, дякую Тобі за те, що ти великий і рясно сильний, твоя сила безмірна. Біблія говорить, що ви можете рясно благословити мене, щоб у всьому і в усі часи ви постачали мене всім, у чому маю потребу, а я буду рясніти всяким добрим ділом. Дай мені сили, які мені потрібні сьогодні, Господь, нехай я досягну успіху в силі Твого духу. Нехай твоя любов стане пристрастю в моєму серці. Нехай твоя радість буде моєю силою в важкі часи. Хай буде ваше присутність моїм світом, який переповнюється. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Напрямна молитва

Милостивий Отець, будь ласка, наповни мене своїм Святим Духом, щоб вести мене. Ви сказали, що ваш Дух навчить мене всьому і приведе мене до істини. Я прошу Тебе керівництва і напрямки зараз, Господь, і молюся, щоб ти відповів на моє прохання. Ви абсолютно хороший Батько, який завжди дає своїм дітям тільки хороші подарунки. Коли я буду пригнічений, будь ласка, дай мені спокій, що перевершує всяке розуміння. Очисть свій розум, щоб слідувати за тобою всім серцем, всією душею, всім розумом і всією своєю силою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Сила в молитві про слабкість

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що всі речі були створені через тебе і для тебе, ти перш за все, і в тебе все суще. Ви сказали, що ваша сила доведена до досконалості в моїй слабкості, що коли я слабий, я сильний завдяки вашій силі, що протікає через мене. Почуй мою молитву сьогодні та наповни мене своєю силою і міццю. Дякую Тобі, Господи, ви, який був, є і наближається, тому що ви показали свого народу свою велику силу. В ім’я твого могутнього, Амінь.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.