Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 8 відмінностей на картинці з чоловіком, який п’є чай на кухні

Якщо ви знайдете 5 або 7 відмінностей - це теж непогано. Якщо 2 або 3, то вам потрібно ще тренуватися з проходженням тестів на уважність.

Багато людей з подивом виявляють, що стали розсіяними та не можуть навіть пригадати номер мобільний свого кращого друга і до речі та свій також.

Іноді вони помічають, що пропустили час прийняття ліків і потім думають: в чому справа, чому вони стали такі розсіяними.

Просто мозок став не так працювати, він розледащів і коли виникає ситуація, що потрібно його напружити та щось пригадати, то це йому важко зробити.
Це тому, що ви його не тренували різними тестами.

Адже тест, особливо тест на уважність стимулює ваш мозок працювати, і він знаходитися завжди в тонусі та відразу реагує на поставлені перед ним завдання.

Бо і фізичні навантаження цілюще впливають на м’язи та ви себе бадьоро відчуваєте після ранкової пробіжки або прогулянки в парку або на набережній, так і мозок відволікається проходженням тесту від повсякденних завдань.

У цій статті наведено тест на уважність, який вам потрібно пройти. Необхідно за одну хвилину визначити, чим відрізняються картинки. Цих відмінностей – 8. Спробуйте за зазначений час знайти ці вісім відмінностей.

Якщо ви знайдете 5 або 7 відмінностей – це теж непогано. Якщо 2 або 3, то вам потрібно ще тренуватися з проходженням тестів на уважність.

Ну, як скільки ви відмінностей виявили на картинках?
Якщо взагалі не знайшли відмінностей або знайшли мало, то на зображенні нижче ви можете подивитися всі 8 відмінностей між цими картинками.

Удачі вам в проходженні тесту і гарного настрою!

Відмінності обведені кружками

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.