Молитви, що славлять Господа і допомагають впоратися з проблемами. Читайте з вірою в серці

Намагайтеся читати молитви та звертатися до Бога щиро і найголовніше вірити, що він вам допоможе. Так, по вірі вам буде!

Коли вам важко в житті та ви не знаєте як впоратися з проблемами, які виникли у вашому житті, необхідно звернутися з молитвою і проханням до Всевишнього.
Постарайтеся максимально точно описати вашу проблему.

Належні три нижче молитви та потім своїми словами зверніться до Господа і попросіть Його вирішити або посприяти у розв’язання вашої проблеми.
Намагайтеся читати молитви та звертатися до Бога щиро і найголовніше вірити, що він вам допоможе.
Так, по вірі вам буде!

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Господь, я буду співати про Твоєї любові та справедливості до кінця своїх днів. Тобі, Господи, буду співати хвалу. Я молюся, щоб Ти допоміг мені у розв’язання моїх проблем. Сам я не можу впоратися з ними. Я молюся, щоб ця любов виявлялася кожен раз, коли я звертаюся до тебе. Я молюся, щоб щире поклонятися Тобі. В ім’я Ісуса, амінь.

Боже, хвалю Тебе. Я хвалю Тебе у Твоїй святилище і хвалю Тебе у Твоїх могутніх небесах. Я хвалю Тебе, Господь, за Твої дії сили та хвалю Тебе за Твою неминущу велич. Заявляю, що все, у кого є дихання, хвалить Тебе! Алілуя!
В ім’я Ісуса, амінь!

Господи, я звертаюся до Тебе, бо Ти вчинив дива, я тремчу перед справами Твого порятунку! Я кричу, тому що радість, яку Ти мені даруєш, нестерпна! Славлю Тебе, за те, що ти допомагаєш усім нужденним і до тих хто до Тебе звертається. Ти чудовий Батько, я вибираю поклонятися Тобі в Дусі та істині в усьому, що я роблю, Амінь.

Популярне

Схожі статті

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.