Квінтет на прогулянці: найромантичніший телеведучий країни Решетник показав сім’ю

Григорій Решетник — не лише найпопулярніший, а й найромантичніший телеведучий країни.

Образ невиправного романтика з’явився у зв’язку з тим, що довгі сезони він був і є телеведучим проектів СТБ “Холостяк” та “Холостячка”. Зразковий багатодітний сім’янин Григорій Решетник зводить під прицілами фото та відео камери шикарні пари, які пізніше створюють сім’ї.

Григорій Решетник, до речі, має свою сім’ю. Його дружину звати Крістіна Решетник – і вона майже мати героїня.

Будучи у такому молодому віці та шикарній формі, вона є матір’ю трьох дітей – трьох прекрасних синів.

Зважаючи на завантаженість Григорія Решетника, дітям та дружині досить рідко вдається побути всім разом. Так, нещодавно Григорій все ж таки отримав довгоочікуваний вихідний, і вийшов на прогулянку зі своїми спадкоємцями та коханою дружиною. Знімком, зробленим останніми теплими днями осені, Григорій поділився у себе в Інстаграм-профілі.

Красу цієї родини оцінили всі фоловери — шанувальники писали багато хороших коментарів під публікацією телеведучого.

Слід зазначити, що чоловік живе досить відкритим життям, тому фотографії його сім’ї у соціальній мережі Інстаграм взагалі не рідкість.

Наприклад, коли сім’я їде за кордон відпочивати з дитиною, якій ось-ось виповниться рік, вони завжди діляться яскравими закордонними знімками у мережі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.