Як виглядає позашлюбна дочка Потапа: доросла красуня

Наталя Горова вразила соціальні мережі своїми татуюваннями. Їх у неї по всьому тілу 50. Для детального розгляду тату Наташа пропонує їх фото на своїй сторінці в інстаграм.

Шанувальникам та засобам масової інформації завжди хочеться знати як виглядають представники шоу-бізнесу вдома, а також все про їхніх близьких.

У соціальних мережах не всі зірки хочуть розміщувати інформацію про своїх дітей, батьків або другу половину.
Однак деякі факти та фотографії просочуються у соцмережі.

Багатьом цікаво дізнатися, як виглядає названа дочка Потапа Наташа Горова.
Хоча, звичайно, всі з нетерпінням чекають коли у Потапа та Насті Каменських з’явиться дитина. Чуток про те, що Настя Каменських то вагітна, то раптом ні, багато ходять. Але конкретики поки що немає!

Приймальній дочці Потапа Наташі, мама якої колишня дружина репера Ірина Горова, нещодавно виповнилося 24 роки. Ірина Горова її народила, коли їй було 19 років.
Наташа Горова є активним користувачем інстаграм. Має десятки тисяч шанувальників. Періодично Наталя їх радує яскравими кадрами зі свого життя.
Коли Наталці виповнилося 24 роки, вона порадувала на честь дня народження своїх шанувальників зворушливими кадрами зі свого дитинства.

Також Наташа Горова вразила соціальні мережі своїм татуюванням. Їх у неї по всьому тілу 50.
Для детального розгляду тату Наташа пропонує їхнє фото на своїй сторінці в інстаграм.

Шанувальники Наташі Горової по-різному відреагували на її 50 татуювань. Одним вони сподобалися, інші дивуються навіщо їх так багато зробила Наташа.

Наталя Горова

Для інформації: Потап був одружений з Іриною Горовою 14 років, 2004-2014 р.р. Перед тим, як розлучитися, вони не жили разом 5 років. Однак після розлучення Потап продовжує спілкуватися з колишньою дружиною та названою дочкою. З Іриною Горовою у Потапа є спільний син Андрій.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.