Їй приписували роман із Юрієм Горбуновим: телеведуча програми “Танці з зірками” вийшла заміж

У новому сезоні проекту "Танці із зірками" пару Юрію Горбунову склала прекрасна Іванна Онофрійчук. Вона прийшла на зміну Тіні Кароль, яка відмовилася співпрацювати із телеканалом 1+1. Фактично причину відмови та не пояснила.

У житті Іванни – неймовірне свято. 11 листопада вона вийшла заміж! Неймовірними фотографіями у білій сукні телеведуча каналу 1+1 поробилися зі своїми фоловерами у соціальних мережах. Її одразу ж кинулися вітати та робити компліменти, адже виглядає вона в один із найголовніших днів свого життя справді чарівно!

“Офіційно дружина Алмаза. Тепер ми справжня родина”, – написала Іванна, колега Юрія Горбунова, в описі під зворушливим весільним відео, яке зірка опублікувала у своєму Інста-блозі.

Серед колег та зірок, які привітали Іванну з одруженням, були хореограф та суддя проекту “Танці з зірками” Катерина Кухар, танцюрист Женя Кіт, дружина артиста Монатика Ірина Демичова та інші.

З відкритих джерел відомо, що телеведуча “Танців із зірками” Іванна Онуфрійчук розписалася у Києві з бізнесменом, з яким у тієї останні роки тривали стосунки.

На одруженні та урочистій частині у нареченої дві сукні – в принципі, так зараз модно, тому шанувальники здивувалися б, якби було інакше.

Обидві сукні, до речі, українського виробництва – Adamaris Олени Бернацької та Ірини Разумовської. Основне вбрання для церемонії важить 40 кг, шили півроку, довжелезний шлейф, кілограми бісеру, кришталю та всяких стразів та каміння.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.