Михайло Поплавський розповів, скільки він заробляє зараз: може спати на валізах з грошима

Михайло Поплавський — не просто ректор, що співає, а ще й іменитий шоумен, бізнесмен, власник багатьох брендів.

Михайла Поплавського дізнаються ще й з його запальних тик-ток відео, які той знімає із завидною регулярністю. І каже — прибутки сьогодні отримує високі, тож може собі дозволити не працювати взагалі.

“Десь три роки тому від торгових марок я отримував офіційно 27 мільйонів на рік. І 3,5 мільйона гривень я платив податків. У мене все запатентовано”, – уточнює Михайло Михайлович Поплавський.

Незважаючи на високі гонорари та доходи від бізнесу, раніше він отримував набагато більше. Ректор Михайло Михайлович Поплавський уточнює — з 2002 до 2008 року у нього було на трасі 5 заправок, 6 ресторанів, 6 міні-маркетів, чебуречні, вареничні. Він приносив значно більший дохід, ніж зараз. Щомісяця податки були мільйонними, проте це взагалі не було по кишені бізнесмена.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський

“Я тоді один був між Кишеневом, Одесою та Кримом. Один був. Нікого не було на трасі. У мене оборот був десь понад два мільйони доларів на місяць”, – хвалиться Михайло Поплавський.

Зараз же в артиста основне джерело доходу — це його бренди і бізнес, що залишився. Однак і гонорари за виступи на знакових заходах теж надзвичайно високі, адже Михайло Поплавський уже не просто особистість, а цілий бренд.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.