(Фото) Куди хоче “зникнути” Олена Шоптенко після танцювального сезону: танцівниця розкрила секрет!

Олена Шоптенко радиться у соціальних мережах, де можна під Києвом відпочити, щоб ніхто не знав зі ЗМІ та не заважав їй.

Олена Шоптенко мріє після закінчення танцювального сезону кудись поїхати відпочити в Україні. Вона хоче на кілька днів “зникнути” з виду ЗМІ та громадськості, а також шанувальників.

Тому Олена Шоптенко радиться у соціальних мережах, де можна під Києвом відпочити, щоб ніхто не знав зі ЗМІ та не заважав їй.

Таке запитання Олена Шоптенко нещодавно поставила шанувальникам на своїй сторінці в інстаграм. Як завжди, вона має чудовий вигляд і в неї на обличчі чарівна посмішка, яка зачаровує. На дальньому плані фотографії помітні дрова, які підготовлені на зиму.

Хореограф часто вражає своїх шанувальників та глядачів трендовим чином. Іноді вона одягає топ та джинси. Особливо Олена Шоптенко любить молочний топ та сині джинси.

Олена Шоптенко, яка є відомою українською талановитою танцівницею, активно веде соціальні мережі, зокрема інстаграм. Вона на своїй сторінці розміщує цікаві фотографії зі свого життя, фото із сином і просто як вона проводить день. Майже у всіх своїх постах Олена Шоптенко бажає всім чудового дня і найголовніше посміхатися трохи більше. Це робить життя кращим.

А від такої чарівної посмішки, яка є в Олени Шоптенко, багато шанувальників захоплюються. Вона їх надихає. Шанувальники завжди залишають свої коментарі під фотографіями чи відео, які розміщує Олена Шоптенко. Вони пишуть, що хореограф має чудовий вигляд і як завжди прекрасна.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.