(Фото) Наташа Корольова її син Архіп і Шрек бажають усім гарного настрою

Підписана фотографія, що запам'ятовується, побажанням для всіх, хто її бачить, гарного настрою. Шанувальники співачки не залишилися осторонь, відгукнулися побажаннями зірці успіхів.

Популярна естрадна співачка, кіноактриса Наташа Корольова при всій своїй зайнятості знаходить час для спілкування та прогулянок із сином. Єдину дитину шоу-мен Сергій Глушко та Наташа Корольова назвали Архипом на честь його прадіда.

У своїй публікації у соціальній мережі Наташа показала, як проводить час із сином. На тлі засніженого парку та декоративних зелених фігур Шрека та ослика з відомого мультфільму, співачка із сином виглядають привабливо та потішно. Відразу видно, що їм весело та зовсім не нудно!

Яскравий одяг обох позує додає колориту та ефекту знімкам. Образи матері та сина в одній кольоровій гамі: червоно-чорній. Вибір Наташі Корольової у засніжений день припав на модний пуховик із веселим шарфом, стильну чорну шапку. Лосини наголошують на стрункості фігури Наташі, яка має модельне минуле.

Архип одягнувся до матері. Яскраві, насичені кольори шапки, модних штанів – джоггерів та еко – шубки з леопардовим малюнком привертають увагу на тлі білого снігу та зеленого мультяшного персонажа. Брутальності образу молодої людини, відомої своєю неординарністю, додають грубі черевики чорного кольору.

Підписана фотографія, що запам’ятовується, побажанням для всіх, хто її бачить, гарного настрою. Шанувальники співачки не залишилися осторонь, відгукнулися побажаннями зірці успіхів у творчості, здоров’ї та щастя. Також наголошено, що Наташа виглядає дуже молодо, навіть не віриться, що у неї такий дорослий син.

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.