Знаменитості у перуках: хто з наших артистів приховує лисину під накладною шевелюрою?

Знамениті актори та актриси, співаки та співачки часто використовують перуку, бо вони теж люди — їм властиво старіти і стикатися з таким неприємним явищем, як облисіння.

У цій статті ми розповімо, які знаменитості насправді мають перуку на виступі.

Пилип Бедросович Кіркоров

Філіп Бедросович Кіркоров у перуці
Філіп Бедросович Кіркоров у перуці

Дивлячись на його шикарну шевелюру, завжди виникає захоплення — всі дівчата заздрять кучерявому волоссю співака. Однак насправді це дорогі перуки, які не відрізняються від реального волосся.

Алла Борисівна Пугачова

Алла Борисівна Пугачова у перуці
Алла Борисівна Пугачова у перуці

Кохання всього життя Кіркорова також носить перуки. Принаймні носила їх у молодості, коли активно виступала з гастролями. А все тому, що в молодості спалила свої шикарні пасма тим, що робила дуже багато укладання і використовувала багато хімії.

Едіта П’єха

Едіта П'єха у перуці
Едіта П’єха у перуці

Народна улюблениця теж приховує свою лисину під перукою. Роки не пощадили волосся співачки, тому його доводиться коригувати. Тим не менш, Едіта Станіславівна ніколи не приховувала цей свій “брак”.

Подейкують, що перуки носять також російський артист Микола Басков, українсько-російська співачка Світлана Лобода.

Микола Басков
Микола Басков

Також неодноразово помічали, що Софія Михайлівна Ротару виходила на сцену в перуці. Проте офіційного підтвердження така інформація так і не знайшла.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.