У сина адміністратора програми “Сніданок з 1+1” Мазур рецидив: команда 1+1 просить допомогти фінансово

Алла Мазур - адміністратор програми "Сніданок з 1+1" (не плутайте з телеведучою Аллою Григорівною Мазур із програми ТСН. Тиждень). У її сина - тяжка недуга, і потрібні гроші на лікування. Сума величезна. Публіку просять допомогти.

Син адміністратора програми “Завтрак з 1+1” Алли Мазур, який останні 4 роки лікується від небезпечної недуги, зараз у тяжкому стані. Йому потрібна операція, вартість якої – 30 тисяч доларів. Вся команда телеканалу 1+1 просить про допомогу.

Відповідну посаду наприкінці листопада виклав Руслан Сенічкін, телеведучий каналу 1+1. Зокрема, Руслан веде програму “Сніданок з 1+1”, тому з адміністратором цієї програми, Аллою Володимирівною Мазур, контактує часто та тісно. Саме він заявив на всю країну про проблему сім’ї. Потрібна величезна сума грошей, яка для сім’ї є непідйомною.

Відео було опубліковано на офіційній сторінці “Сніданок з 1+1”, тому можна точно бути впевненим у тому, що це не шахраї.

“Але в Антона стався рецидив. Зараз він знову вимагає пересадки кісткового мозку, а перед тим – негайної хіміотерапії вартістю 30 тисяч доларів. І ми знову просимо вас допомогти. У нього є шанс на одужання”, – заявив колега Алли Мазур, Руслан Сенічкін.

Вся команда телеканалу 1+1 приєднується до збирання коштів. До допомоги вирішили долучити і небайдужих телеглядачів цієї програми. Тому якщо у вас є хоч найменша можливість допомогти дитині – ви можете зробити добру справу напередодні новорічних свят. А як відомо, добро завжди повертається!

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.