“Точно двійня”: Нюша опублікувала знімок у білизні та вразила фанатів розмірами живота

Співачка Нюша, яку в реальному житті звуть Ганна Шурочкіна, вагітна та чекає на поповнення. Донедавна шанувальники гадали, хто ж у неї буде — хлопчик чи дівчинка.

Проте після того, як вона нещодавно опублікувала знімок у білизні, шанувальники переконалися — швидше за все, зірка матиме двійнят. Таке припущення дивані експерти зробили за розміром живота, який у Нюші реально величезний. Мабуть, він уже дуже опустився вниз, що говорить про швидке наближення дати пологів. Тим не менш, сама зірка не коментує чи двійня у неї буде.

Просто погляньте на це фото і самі переконайтеся, що співачка Нюша ризикує стати відразу дворазовою мамою!

“Який пузяш, у вас там точно один?”; «Точно двійня»; «Як сильно опустився живіт»; “Коли ти вже народиш?”; «Там два хлопчики»; “Очуміти, який животик великий”, – пишуть у коментарях численні фанати співачки.

Однак знайшлися і такі фоловери, які засудили Нюшу за публікацію таких делікатних знімків, і не погодилися з думкою про те, що зірка може бути вагітна одразу двійнятою.

  • Я свій вагітних живіт не так часто бачу, як Нюшин
  • Одягу з кожним знімком все менше і менше …. Навіщо животик для всіх викладати? Не розумію….
  • Боже. Ну, очевидно ж, що в такий живіт 2 не поміститься
  • НАВІЩО всім бачити твій живіт … НАВІЩО??? Збожеволіють …де сором то….

Зазначимо, нещодавно громадськість дізналася, що 30-річна співачка Нюша, справжнє ім’я якої Ганна Шурочкіна, скоро стане мамою вдруге. Артистка вагітна від свого 41-річного чоловіка Ігоря Сівова, з яким перебуває в офіційному шлюбі майже чотири роки.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.