Холостячка Ксенія Мішина вперше розкрила реальну причину розриву з Еллертом

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт не разом уже кілька місяців.

Під час свого розриву Ксюша та Саша сказали коротко – не зійшлися характерами. А якою була реальна причина розриву однієї з найкрасивіших українських пар, досі цікаво публіці. Це питання телеведуча Катерина Осадча вирішила поставити Ксенії особисто.

Мішина зрозуміла, що більше немає сенсу приховувати такі подробиці з особистого життя, і зізналася, що останнім часом у них було дуже багато сварок.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Вони сварилися з різних побутових приводів, і те величезне кохання, яке було, з кожною сваркою зменшувалося і зменшувалося.

Мішина зізнається — одразу вона зрозуміла, що просто загубилася. Їй хотілося бути щасливою, а виходило навпаки.

Синові, каже, нічого не довелося пояснювати, він сам усе зрозумів. З Олександром розлучилися, зараз її серце вільне, і вона живе собі.

Проте в ексклюзивному інтерв’ю Катерині Осадчій зізнається, що не відкидає возз’єднання з Олександром Еллертом найближчим часом.

Звичайно, зірка шкодує про розлучення, і коли Катерина Осадча завела за це тему, то в екс-учасниці шоу “Холостячка” помітно став сумніший голос. Тим не менш, Мішина наголошує — хоче і житиме для себе.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.