Олег Винник розкрив свій діагноз

Улюбленець усіх українських жінок популярний співак Олег Винник переніс усі свої концерти на 2022 рік через погане самопочуття.

Приблизно з жовтня цього року Олег Винник почав скасовувати концерти. Спочатку по одному-два, а потім взагалі відмовлявся від виступу в останній момент, і записував відеозвернення до фанатів ледве стоячи на ногах. Шанувальники били на сполох і переживали за стан улюбленого артиста, адже в нього на обличчі читалася тотальна втома. Майже два місяці журналісти та фанати, чиї квитки на концерти так і залишилися невикористаними, мучилися у здогадах — що з Олегом Винником? Наскільки серйозна її недуга і чи правда, що музикант може втратити голос?

Олег Винник та Оля Полякова
Олег Винник та Оля Полякова

Щоб розвіяти всі чутки та найстрашніші варіанти розвитку подій, Олег Винник сам вирішив розповісти правду. Вірніше, її у нього випитала пронизлива журналістка Катерина Осадча.

У грудні Олег Анатолійович все ж таки повернувся в роботу. Він став зірковим детективом другого сезону шоу “Маска” на телеканалі Україна, а також взяв участь у деяких передноворічних концертах.

Катерина Осадча розпитала у музиканта, як він почувається зараз, і чи правда, що король вовчиць може втратити голос.

Олег Винник
Олег Винник

“Наразі добре, не те, що там ти захворів. Мені важлива одна річ, що я відміняю концерти. Люди купували квитки кілька років тому, до короні. Ці концерти були розпродані”, – зізнався Винник.

Олег Винник не приховував свого діагнозу і підтвердив здогади незалежних лікарів.

“Бронхіально-астматичний ларингіт”, – відповів артист.

Також Олег заявив, що на його імунну систему дуже вплинув перенесений коронавірус — він став швидше втомлюватися, а ще помітив за собою явні ознаки хронічної втоми.

“У мене був час такий після цієї втоми, після хвороби, 6 чи 7 днів я спав по 18 годин”, – резюмував співак.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.