Камінська зізналася, скільки заробила за 15 років участі у групі НеАнгели

Співачка Слава Камінська нещодавно дала велике інтерв'ю для зірки "Світського життя" Катерини Осадчої.

Серед усього, що питала Осадча, були найцікавіші питання. Звичайно, на тлі скандалу з екс-колегою Вікторією Сміюхою Катя вирішила запитати версію Слави про цей конфлікт.

Слава звинувачує свою екс-колегу у всіх бідах, і жартома називає себе аб’юзером.

На запитання, чи не є публічний скандал піар ходом перед черговим концертним туром чи виступом, Слава категорично відповіла — ні. Вона зараз сама їздить у сольні тури.

Як доказ своєї правоти Слава Камінська заявила — вся творча команда, яка працювала над НеАнгелами, пішла разом зі Славою. А до Віки ніхто не захотів іти, тож вона змушена була набирати нових працівників.

Слава Камінська розповіла, скільки вона заробила на групі “НеАнгели”

Неангел Слава Камінська здивувала виходом у світ у весільній сукні
Неангел Слава Камінська

Протягом 15 років гурт практично завжди був популярним. Їхньою творчістю є такі хіти, як “Роман”, “Відпусти”, “Юра, вибач”, “Ти з тих самих”, “Сережа” та інші.

Рудоволоса бестія Слава Камінська зізналася, що за 15 років роботи з Ігорем Ніколаєвим у групі “НеАнгели” вона змогла заробити на 5 квартир. Свою нерухомість зірка зараз активно здає.

Проте на даний момент у період своєї сольної творчості такими гонорарами вона не може похвалитися. Каже — дещо вже почала заробляти, але це далеко не ті гроші, які були раніше, у період гастролей із Вікторією Сміюхою.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.