Кароль, Лорак, Нікітюк, Сміюха та інші претендентки: хто може стати Холостячкою 3?

Нещодавно закінчився другий сезон проекту "Холостячка" на телеканалі СТБ.

Злата Огнєвіч, яка була головною героїнею проекту, зробила свій вибір. Переможцем шоу “Холостячка-2” став Андрій Задворний. Проте вже через тиждень після того, як на телеканалі СТБ показали шоу “Холостячка-2”, вийшов проект “Холостячка: пост шоу”. Виявилося, за два місяці закохані розійшлися. Розпалася у 2021 році і пара, яка склалася у першому сезоні “Холостячки” – Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. То хто ж третій спробує побудувати свою долю на реаліті шоу?

Холостячка Ксенія Мішина зробила свій вибір та розповіла, чи був сценарій на проекті
Холостячка Ксенія Мішина
Хто пішов у 7 випуску - 2 сезон "Холостячка"
Холостячка Злата Огневич

Одна із претенденток — Леся Нікітюк

Ще перед другим сезоном ходили чутки, що саме Нікітюк стане другою неодруженістю. Однак вона жартома сказала, що у неї немає серця і вона не вміє любити. Проте зірка допускала свою участь у цьому шоу.

Віка Сміюха

Її розглядали як конкурсантку, проте кастинг Віка не пройшла. Можливо, її візьмуть у третій сезон?

Тіна Кароль – 8 років одна

Кароль – “птах високого польоту”. Складно уявити її у ролі “холостячки” на реаліті шоу, адже зірка намагається не показувати свої зайві емоції. Тим не менш, вона має дуже багато шанувальників, які хотіли б бачити співачку в головній ролі романтичного шоу.

Ані Лорак, що вибачила зраду

Після того, як Лорак розлучилася з Муратом Налчаджіоглу, її колишній чоловік уже встиг знайти собі пасію та навіть зробити їй пропозицію. Хоча якщо Лорак і піде на “Холостячку”, то навряд чи на українську версію, скоріше на російську.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.