“Надя – супер”: екс-віагра Мейхер показала своє нове фото практично без макіяжу

Співачка Надія Мейхер-Грановська, яка раніше виступала у колективі Віа Гра, а тепер практикує сольний спів, порадувала фанатів новим фото.

Мейхер – досить відкрита особистість. Вона відкрито ділиться зі своїми шанувальниками якимись творчими досягненнями, розповідає про своє повсякденне життя, радує багатьма проектами та зйомками бекстейджу. Проте єдина тема, яка для неї під табу – це сім’я. Сім’я для Надії Мейхер – це святиня і предмет публічності.

На решту тем вона говорить відверто і спокійно. Наприклад, з радістю ділиться зі всіма шанувальниками своїми секретами краси. Адже, дивлячись на фото Надії, наприклад, 15 років тому, важко сказати, що вона змінилася. Складається враження, що вона винайшла якийсь спосіб обдурити час.

Нещодавно екс-учасниця українського гурту “ВІА Гра” Надія Мейхер опублікувала в Інстаграм свій новий знімок, де вона позує з розпущеним волоссям і практично без макіяжу на обличчі.

Знімок вона підписала коротко: “Канікули… Бажаю вам вдалих свят”.

Шанувальники в коментарях написали, що 39-річна співачка виглядає просто надзвичайно. І побажали їй добре відпочити під час цих новорічних свят.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.