39-річна Брежнєва показала фото без макіяжу

Співачка Віра Брежнєва часто показує фотографії без косметики, і фанати відзначають, що вона виглядає досить привабливо і свіжо.

Нещодавно Віра Брежнєва поділилася фотографією без макіяжу. Вона опублікувала у себе в Інстаграм селфі, яке зробила рано-вранці.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Зовнішністю Віри Брежнєвої захоплюються мільйони фанатів. З кожним роком співачка стає лише гарнішою, а її армія шанувальників через це тільки збільшується. Сьогодні вона є не лише популярною артисткою, але й засновницею власного бренду косметичної продукції, яка, до речі, на поличках не затримується, акторкою, телеведучою, послом доброї волі ООН, обличчям світових брендів і не лише. Її кар’єра успішно досі розвивається, незважаючи на те, що стартувала 18 років тому.

Віра Галушка (дівоче прізвище зірки) у шкільні роки страждала від знущань однолітків з приводу зовнішності. Так, фото тих часів складно порівнювати із теперішніми фотосесіями зірки, адже в такі кардинальні зміни важко повірити. Варто зазначити, що стилісти дуже добре попрацювали над зовнішнім виглядом артистки, оскільки тепер ніхто не зможе висміяти її зачіску та імідж, як це було замолоду.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.