(Фото) Щаслива родина: Аліна Гросу зі своєю другою половинкою в гостях

Аліна Гросу також проводить дні після свята у колі близьких людей. Так недавно співачка розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона сидить за столом у душевній компанії.

Як ви проводите перші дні після того, як відзначили Новий 2022 рік? А як проводять дні представники шоубізнесу? Так само як і звичайні люди. Дехто вирішив відразу після святкування Нового року відвідати теплі краї та поніжитися на теплому піску під лагідним промінням тропічного сонця.

Інші Новий 2022 рік відсвяткували за кордоном. Правда інші зірки люблять кататися на лижах і віддали перевагу гірським лижним курортам замість Мальдів. Хтось що любить і в кого на що вистачає фінансів.

Лілія Ребрик поїхала до батьків разом із сім’єю та у теплій домашній обстановці проводять дні разом із рідними. Як пише Лілія Ребрик, вона згадала запахи, які йдуть з маминої кухні. Це так незвичайно вони такі самі, як і в дитинстві, коли вся сім’я готувалася до Нового року. А потім наступного дня всі вирушили кататися на ковзанах. Це чудово коли всі разом та різні покоління відпочивають поруч.

Влад Яма вирішив відпочити в Мексиці та отримати там бронзову засмагу, якою можна буде похвалитися вдома.

Аліна Гросу також проводить дні після свята у колі близьких людей. Так недавно співачка розмістила на своїй сторінці в інстаграм, як вона сидить за столом у душевній компанії. Це справжня сімейна ідилія. Видно на фото, що Аліна Гросу щаслива із Романом Полянським. Так, і взагалі відразу помітно, що за столом панує дружня та тепла атмосфера. Усі гості в настрої!
Можна тільки по-доброму їм позаздрити.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.