Дружина-господарка Дмитра Комарова Саша Кучеренко приготувала різдвяний пиріг

Олександра Кучеренко опублікувала фотографію, на якій показала свої кулінарні здобутки.

Напередодні Різдва Олександра Кучеренка, яка є успішною моделлю, телеведучою та дружиною українського журналіста Дмитра Комарова, поділилася своїми кулінарними успіхами.

Вона опублікувала теплий домашній знімок із пирогом у руках. Так дівчина зустрічає свого чоловіка, який тривалий час перебуває у відрядженнях у світі.

“А ви будете готувати на Різдво 12 пісних страв? Ще з дитинства пам’ятаю пишний стіл, який накривала з бабусею до Святвечора, ту магічну атмосферу, очікування першої зірки… Для мене Різдво завжди було одним із найбільших сімейних свят. І хоча згодом багато давніх різдвяних традицій втрачаються, хочеться зберегти найцінніше – сімейне єднання.А ще можна започаткувати традицію, яка з року в рік поєднуватиме з близькими! У мене є така з моєю мамою – до святкового застілля ми завжди готуємо наш” Різдвяний віночок”, – пише Кучеренко.

Саме такий кулінарний шедевр вона приготувала 5 січня.

“Рецепт пирога дуже простий і для нас із мамою залишається незмінним, хіба що щороку ми по-новому прикрашаємо наш віночок, адже на Різдво все має сакральний зміст. Цього разу використали класичні новорічні кольори: зелені гілочки розмарину уособлюють життя та розвиток, червоні ягоди калини та журавлини символізують любов, а біла помадка з цукрової пудри та лимона – чистоту та добро.

Ось що пишуть шанувальники в описі:

  • Ви однозначно щасливчик, шановний Дмитро Комаров:))
  • Дякую за неймовірний рецепт пирога! Ви красуня! Нехай Різдво принесе радість, щастя і здійснення мрій!

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.