Розповніла дружина Тарзана Королева сплясала із сином, який більше схожий на дочку

Наташа Корольова хоч і приховує якісь особисті сімейні моменти, але все ж таки дуже жваво спілкується зі своїми фанатами та ділиться з ними подробицями особистого життя.

У своєму Інстаграм-блозі Наташа Корольова виклала відео, де вона танцює зі своїм єдиним сином. Сама Наташа одягнена у яскравому лимонно-салатовому костюмі, що складався з велосипедок, довгої майки у стразах та напівпрозорого піджака. Майку доповнено широким чорним поясом. Очевидно, цей пояс служить для того, щоб приховати боки артистки, які утворилися в неї зовсім недавно.

На голові у Наталі рожевий перука з коротким волоссям. Такий яскравий аутфіт співачка та дружина танцюриста Тарзана доповнила лимонними туфлями на шпильці.

Син Архіп одягнений у рвані джинси, лимонну водолазку та білий піджак із чорними написами та лимонними вставками. У нього на ногах яскраво-жовті кросівки.

“Ну шо громадяни, товариші, друзі! На носі Старий Новий рік !!! Тримаємося, рухаємося ще трохи і буде легкий перепочинок!”, – написала Наташа Корольова в описі до свого запального відеоролика для фанатів.

А ось що в коментарях пишуть її шанувальники та хейтери:

  • Сина затягли по телепередачах
  • Я подумала: дві дівчинки витанцьовують худа та апетитна!
  • Подумала, що дівчина … на сина не схожий …
  • Що мама що доця…
  • Бідолашний син, що вони з нього створили!!!!!
  • Невже хлопцю нема чим зайнятися як танцювати під дудку матері
  • До виступу в Цирку готові

Також Корольовій написали, що в цій рожевій перуці вона дуже схожа на свою маму.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.