Волочкова жорстко відповіла всім хейтерам: “Щоб міні-купальник натягнути…”

Фішкою балерини Анастасії Волочкової є її граційні шпагати. Проте з неї вже жартують, мовляв, ні дня не може прожити без шпагату.

Волочкова вирішила відповісти всім тим, хто пише про неї гидоту в соціальних мережах. Свою відповідь артистка висловила на шоу ЧБД (Що було далі). Вона заявила, що для того, щоб сісти на шпагат і блиснути своїм красивим тілом, необхідно зробити колосальну роботу над собою. І більшості тих людей, хто пише їй гидоту в соцмережах, просто не під силу це повторити.

Балерина стверджує, що подібні коментарі її вже ніяк не засмучують, вона навіть не відповідає на них.

Анастасія Волочкова відпочила на яхті
Анастасія Волочкова відпочила на яхті

“Тим, хто засуджує, я завжди говорю: “Добры люди, а от ви самі сядьте на шпагат”. Хоч би сядьте. Не треба, знаєте, зі стрункими ніжками, витягнутими шкарпетками, щоб можна було міні-купальник натягнути на тому що щоб такий міні-купальник натягнути, треба мати можливість”,

– Каже екс-прима-балерина Великого театру Анастасія Волочкова.

Повна відповідь Анастасії, і те, що вона ще розповідала на шоу, дивіться у відео нижче.

Зазначимо, балерина Анастасія Волочкова має статус заслуженої артистки Російської Федерації. Свою кар’єру зірка розпочала ще далекого 1994 року. Спочатку розвивалася у театрах, а вже майже 19 років виступає сольно. Веде власний Інстаграм-блог, скандально відома особистість.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.