Слава Камінська в лимонному сарафані, що просвічується, пограла ніжками на камеру

Українська співачка Слава Камінська вирушила на відпочинок і нічого там не відмовляє.

Приваблива рудоволоса бестія виклала фотографію, якою зібрала безліч схвальних коментарів щодо своєї зовнішності. Камінська позувала на фото у лимонному сарафані, який трохи просвічується.

Вона вирішила сфотографуватись без макіяжу. На обличчі у неї великі сонцезахисні окуляри, а на ногах – рожеві босоніжки. Рудий красуня позує на курорті без укладання.

“Відпочили, пора і честь знати. Сиджу в аеропорту, вже сумую за цим прекрасним місцем. Сподобалося абсолютно все! Офігенні такі Мальдіви))”, – написала українська співачка та виконавиця хіта “Слава Богу”.

Ось що під її останньою курортною фотографією пишуть шанувальники:

теж перший раз була в Кендве і так сподобався Занізібар, що через 2 місяці знову повернулася! Другий раз – у Нунгві жили, але гуляли по всьому острову! Скрізь класно! Ось уже рік минув, а мені сниться досі!

Класна, люблю!

Так, мені теж несподівано сподобався і Занзібар, і цей готель

Популярне

Схожі статті

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.