34-річна Санта Дімопулос відверто розповіла про своє життя біженця: “У червні треба з’їхати” – куди далі їхати?

Санта Дімопулос після вторгнення росії в Україну виїхала за кордон разом із двома дітьми. Вона проживає в Італії, але до планів сім'ї входить переїзд в іншу країну.

У минулому солістка кількох музичних гуртів (“Сьоме небо”, “ВІА Гра”, учасниця телевізійного проєкту “Фабрика зірок”, Санта активно спілкується зі своїми передплатниками у соціальній мережі. Регулярно публікує історії про своє життя, фотографії.

Життя в Італії для популярної артистки почалося як у тумані. Для того, щоб швидше дістатися безпечного місця разом з дітьми їхали майже три доби, практично не відпочиваючи.
Співачка зізнається, що життя повністю змінилося після того, як довелося залишити рідний будинок через напад росії на Україну.

У своєму обліковому записі Санта дає відповіді на запитання, поставлені шанувальниками зірки. Хтось цікавиться, у кого вона проживає, співачка відповідає, що вони винаймають приватний будинок. Однак незабаром необхідно з’їхати, але сім’я ще не знає, куди.

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос

На інше питання Дімопулос відповідає, що, ймовірно, вони перейдуть до іншої країни, швидше за все, до Франції. Проведено деяку підготовку, зокрема, син знаменитості вже записаний у французьку школу, у Ніцці.
Про Італію у співачки найприємніші враження, вона вважає країну неймовірною, красивою, дуже приємно перебувати там на відпочинку. Але для постійного проживання артистку Італія не влаштовує, тому вона із сім’єю збирається їхати.

На своїй сторінці в Інстаграм Дімопулос відверто написала про свої почуття щодо переїзду. Артистці здається, що вона зараз життя ніде не приживеться.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.