Злата Мітчел, 16-річна донька Ольги Фреймут розмістила у соцмережах свого бойфренда з Каліфорнії (Фото)

Ольга Фреймут, українська ведуча, найвідоміша за телевізійними програмами на Новому каналі "Підйом", "Ревізор", "Хто зверху?", має трьох дітей.

Старшій дочці у лютому 2022 року виповнилося 16 років. Злата Мітчел протягом останніх кількох років живе далеко від дому, не з чуток знає, що таке самостійне життя.
У соціальній мережі Інстаграм Злата нещодавно зізналася, що життя поза домом дається їй непросто. Дівчина проходить навчання у США, живе у школі-інтернаті.

Стало відомо, що серце старшої дочки Фреймут не вільне. Хлопець Оскар із Каліфорнії став настільки рідним для Злати, що опубліковані знімки з молодим чоловіком вона емоційно підписала: він є “Світлом у темний час”.
Молоді люди зараз перебувають у сонячній Каліфорнії, передбачається, що хлопці разом навчаються в одному навчальному закладі.

https://www.instagram.com/p/CdsGaGzuQmQ/

На знімках Оскар та Злата мило обіймаються, на задньому плані видніються гори.
Багато людей помітили, що Злата не схожа на маму ні за поведінкою, ні за стилем. Дівчині подобається хіп-хоп, вона серйозно захоплюється цим стилем музики, і навіть часто бере участь у танцювальних заходах.

Злата Мітчел (дівчина носить прізвище батька, корінного британця Ніла Мітчела, першого чоловіка Ольги Фреймут) вважає себе хореографом, а також їй близькі ідеї фемінізму.
Крім того, старша дочка української телеведучої займається дизайном одягу, організувала власний бренд під назвою MITCHELL CLOTHING.

16-річна Злата Мітчел каже, що прагне саморозвитку, дуже боїться рутинного життя. Для цього намагається відкривати для себе все нові горизонти, щоб не згасла внутрішня іскра.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.