Тест – головоломка №20-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Тести на уважність, головоломки та кросворди тренують ваш мозок. Тому бажано іноді відволікатися та вирішувати такі завдання. Таким чином ви відволікаєтеся та покращуєте своє психічне здоров'я.

Тести на уважність, головоломки та кросворди тренують ваш мозок. Тому бажано іноді відволікатися та вирішувати такі завдання. Таким чином ви відволікаєтеся та покращуєте своє психічне здоров’я. У цій статті ми представляємо чергову головоломку зі сірниками. Нижче ви можете прочитати інформацію, як покращити своє психічне здоров’я.

Способи покращити своє психічне здоров’я

Обмежте джерела та кількість новин, що надходять
Постійне прослуховування новин та/або кабельних ток-шоу лише посилить занепокоєння під час епідемії або стихійного лиха. Попри те, що важливо залишатися в курсі, обмеження оновлень до одного разу на день допоможе вам залишатися наразі і знизити рівень стресу. Це особливо важливо для батьків з маленькими дітьми та пам’ятати про те, щоб звести новини до мінімуму.

Оптимізуйте новини, що надходять, обравши кілька авторитетних джерел, а не покладаючись на потенційно ненадійні соціальні мережі.

Встановіть межі тем для обговорення

Часто близькі задають благонадійні або навіть цілеспрямовані питання, які можуть бути тригерними, нав’язливими чи незручними, а ухиляння від розмов може здатися приголомшливим для тих, що зачепили.
Такого типу інформація допоможе вам правильно налаштуватися на день.
А зараз переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо вам це проблема, то правильне рішення ви можете подивитися на картинці нижче.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення показане зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.