Леся Нікітюк розповіла про свої теперішні емоції, переживання і хто змушує її відчувати гордість

Телеведуча Нового каналу Леся Нікітюк має велику подяку до своїх численних передплатників, про це вона поділилася у сторіс в Інстаграм.

Після вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 знаменитість не покинула країну, стала активно займатися волонтерською діяльністю.
Наприклад, Леся брала участь у проведенні благодійного проєкту “Діти – Дітям”. Дітей розважали й інші знаменитості, українські зірки: музики Позитив, MamaRika, Вадим Олійник, провідна Лілія Ребрик, хореографи Юлія Сахневич, Євген Кіт. Місія “висадки зірок” серйозна – подарувати дітям посмішку, відволікти від сумних думок маленьких переселенців, із завданням усе впоралися.

У недавній публікації Леся розповіла про свої теперішні емоції, переживання і хто змушує її відчувати гордість.
Телеведуча поділилася з шанувальниками історією про те, як починається її ранок. Це сльози внаслідок хвилини мовчання щодо захисників України, мирних людей, які загинули від рук російських окупантів. Далі Леся плаче через сумні новини, а днями це були сльози радості, її переповнювала гордість.

Леся пояснила, з якого приводу виникли такі емоції. Раніше вона розповідала про свою передплатницю Олену, яка живе в Естонії, та активно допомагає українському народу. Телеведуча отримала повідомлення від неї, що численні передплатники Лесі написали їй слова подяки за виконану роботу, допомогу.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?