Леся Нікітюк святкує 35-й день народження: як провінційна простачка стала телезіркою та чого їй це коштувало

Одна з найвідоміших українських телеведучих та блогерка Леся Нікітюк 19 жовтня святкує свій 35-й день народження. В цей день ми вирішили розповісти про непростий шлях дівчини до слави та успіху.

Сьогодні Леся Нікітюк – успішна, відома і затребувана телеведуча, однак шлях до цього у дівчини був дуже непростий.

Леся – звичайна дівчина із маленького містечка Хмельницький, яка не мала ні багатих батьків, ні потрібних зв’язків, лиш талант та непереборне бажання стати популярною.

Колись амбіційна білявка витратила останні кошти на новий одяг і поїхала підкорювати столицю. Однак удача не одразу до неї повернулась.

Як виглядала Леся Нікітюк в шкільні роки
Як виглядала Леся Нікітюк в шкільні роки

В одному з інтерв’ю Нікітюк розповіла, що їй довелось дуже багато працювати і бути на побігеньках а українських зірок.

Спочатку Лесі вдалось влаштуватись працювати на телеканал “1+1”. Там майбутня зірка працювала адміністратором проекту “Голос країни”. Нікітюк згадує, як догоджала українським зіркам. Якось Леся розповіла історію, як в той час підносила Насті Каменських чай та каву, а тій все не подобалось.

Тоді Нікітюк і мріяти не могла про славу і популярність. Вона орендувала кімнату і ненайкращому районі киева і по 12 годин на дому працювала на “плюсах”.

Однак все змінилось, коли у 2012 році Леся вирішила взяти участь у комедійному проекті “Розсміши коміка”. Там дівчина справила неабияке враження на публіку та суддів шоу. Проста дівчина з народу з іскрометним почуттям гумору настільки сподобалась глядачам, що Нікітюк одразу помітили й продюсери різних шоу і почали кликати на кастинги.

Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар'єри
Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар’єри

Відомою Леся Нікітюк стала, коли вона пройшла кастинг на тревел-шоу “Орел і решка” і стала ведучою цього популярного шоу.

Зараз Леся Нікітюк – одна з найвідоміших і затребуваних телеведучих України. За її плечима є багато успішних популярних проектів, зокрема “Хто зверху”, “Ле Маршрутка”, “Шалена зірка” та інші.

Однак телеведуча зізнається, у її популярності та слави теж є ціна. Як відомо, Леся Нікітюк в свої 35 років не одружена і не має дітей. Телеведуча зізнається, що до початку війни в Україні вони мала до 200 знімальних днів у рік і зовсім не мала часу на особисте життя.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.