Ольга Сумська відверто розповіла про зраду Віталія Борисюка: “Ми хотіли розлучитися”

Ольгу Сумську та Віталія Борисюка вважають однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Однак їхнє подружнє життя зовсім не таке безхмарне, як вважають більшість прихильників.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк в шлюбі вже 26 років. Вони разом виховали спільну доньку Анну та доньку Сумської від першого шлюбу Антоніну. На перший погляд здається, що Ольга та Віталій – ідеальна пара. Незважаючи на те, що подружжя разом довгих 26 років, вони досі з теплом і трепетом говорят один про одного і демонструють любов та взаємоповагу один до одного.

Ольга со своим вторым мужем Виталием Борисюком
Ольга Сумська відверто розповіла про зраду Віталія Борисюка

Однак, як виявилось, їхній шлюб зовсім не ідеальний. Був період, коли Сумська та Борисюк думали про розлучення.

Про це зізналась Ольга Сумська в програмі “Щаслива за 7 днів” на телеканалі СТБ. Героїня проекту, якій зрадив чоловік, зустрілась із подружжям Сумської та Борисюка для того, що вони поділилися своєю історією та розповіли, як вони змогли пройти цей складний період у сімейному житті.

Ми пройшли гострі кути в наших стосунках. Ми були на роздоріжжі та навіть хотіли розлучитися свого часу, тому що були пригоди саме такого формату [подружня зрада – ред.]. Але все одно, потім ми мирилися.

, – зізналася Ольга Сумська.

Віталій Борисюк теж прокоментував подружню зраду.

Інколи чоловіки вскакують в гречку, зраджують, але не тому, що вони не кохають свою дружину, а тому що вони шукають якогось різноманіття. Це не виправдовує нас, чоловіків. Найголовніше в цій ситуації, це бажання обох. Ми навчились пробачати один одного і я дякую Богу, за величезну мудрість і терпіння своєї коханої дружини.

, – сказав Борисюк.

Варто відзначити, що стосунки Борисюка та Сумської теж почалися зі здради. Тільки на той момент Ольга зраджувала своєму першому чоловіку Євгену Паперному з Борисюком. Одного разу Паперний застукав свою невірну дружину з молодим актором. Ця історія супроводжувалась гучним скандалом, але все ж Сумська розлучилась з Паперним та вийшла заміж за Борисюка.

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.