У Житомирській області велосипедист тікав від страуса (Відео)

Люди кажуть, що багато цікавого відбувалося на їх столітті, але таке вони бачать в перший раз. Незрозуміло звідки взявся цей страус.

Коли місцеві жителі Андрушівки, Житомирської області, побачили цю неймовірну картину, вони довго сміялися.

 ""

Дорослий страус намагався наздогнати велосипедиста. Люди кажуть, що багато цікавого відбувалося на їх столітті, але таке вони бачать в перший раз. Незрозуміло звідки взявся цей страус.

Був знятий відеоролик і викладений в соціальні мережі. В цьому випадку Житомирська область відзначилася незвичайним відео. Чітко видно, що страус жваво біжить поруч з велосипедистом. Це йому не складає особливих труднощів, так як страуси відмінні бігуни і розвивають пристойну швидкість.

Три тисячі переглядів зібрав даний ролик.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.