Олег Винник поділився, чому він вирішив відпустити бек-вокалістку Таюне на велику сцену (Відео + пісня “Біжи “)

Олег Винник, сказав, що коли Таюне вийшла співати він сидів у залі і він дуже хвилювався.

Олег Винник, який є співзасновником премії «Українська пісня року» дав інтерв’ю Катерині Осадчій.

Вона поцікавилася, що спонукало співака до заснування нової музичної премії, а також чому вона погодився і не боявся відправити у велике плавання бек-вокалістку Таюне (Таїсію Сватко).

Щодо премії співак повідомив, що вона буде даватися заслуговує похвал співакам і співачкам, яких сприймають глядачі і оцінюють їх вокальні дані.

Олег Винник, сказав, що коли Таюне вийшла співати він сидів у залі.

Йому було важко і він дуже хвилювався. Катя Осадча констатувала, що бек-вокалістка стає його протеже на сцені. Чи готовий він, що розмов навколо них стане після цього втричі більше. Олег відповів, що він робить тільки, то, що люди сприймають і люблять. Найголовніше як глядачі трепетно ставляться до пісень Таюне. Олег Винник сказав, що він чітко знає, що Таюне народна співачка і її люблять люди. Тому він радий, що вона виправдала його очікування.

Раніше на великому сольному концерті Олега Винника бек-вокалістка виконала незабутню пісню: “Біжи”, яка привела глядачів в невимовне захоплення.

Таюне талановита артистка з дуже красивою зовнішністю.

 ""

Таюне красива жінка з чудовим голосом!

 ""

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.