(Відео) На Сумщині пасічник надів відро на голову з бджолами. Очищає від поганих думок

Ця незвичайна методика багато разів їм застосовувалася і Сергій каже, що це йому допомагає.

Шосткинський район Сумська область.

Сергій Рубаник, який є пасічником вже 20 років показав свій метод очищення від негативних думок і відновлення здоров’я. Його медичне нововведення полягає в тому, що він одягає на голову відро наповнене бджолами. На подив його бджоли не кусають. Чому так, секрет він не видає.

Ця незвичайна методика багато разів їм застосовувалася і Сергій каже, що це йому допомагає.

Свою пасіку він назвав “Медова гай”. Крім меду, воску і прополісу, яких він отримує зі своєї пасіки, Сергій Рубаник вирішив практикувати і оздоровлення бджолами. Як він стверджує – це у нього виходить.

Популярне

Схожі статті

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?