Потужна молитва за дітей різного віку

Молитися за дітей - це одна з найсильніших речей, які ви можете зробити як батько, опікун або жалісливий християнин.

Діти – це дорогоцінний дар від Бога. Таким чином, коли виникають проблеми життя, легко побоюватися за їх майбутнє. Але слава Богу, у нас є дар молитися за дітей, яких ми знаємо і любимо.

Молитися за дітей – це одна з найсильніших речей, які ви можете зробити як батько, опікун або жалісливий християнин.

 ""

«Батько Бог, ми просимо Твого благословення сьогодні, коли ми молимося цією молитвою за наших дітей. Ми віддаємо належне Тобі за те, що кожен день ми можемо довіряючи Твоєї доброти. Амінь ”

Молитва для захисту моїх дітей

“Ви повинні знати, що наш Бог повністю контролює всі речі. Нагадайте собі, що «ми знаємо, що в усьому Бог діє на благо тих, хто любить його, хто покликаний згідно з його мети». римлянам 8:28

Господь, ми прославляємо Тебе за те, що Ти повністю контролюєш все речі. Я молюся, щоб Ти захистив моєї дитини.

Тримай їх здоровими і допоможи їм процвітати.

Я дякую тобі, що ти знаєш кожну волосину на їх голові.

Ти точно знаєш, коли вони піднімаються і коли вони падають.

Стеж за моєю дитиною у всіх сферах його життя і захищай його, амінь.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.