Як живуть російсько-українські пари сучасного шоу-бізнесу: Дочка Сумської, Регіна Тодоренко і багато інших

Сучасний шоу бізнес рясніє безліччю пар, які щасливі в подружньому житті.

Політична ситуація в країнах впливає на на знаменитих артистів теж. Іноді їм доводиться відмовлятися від цікавих і вигідних пропозицій які надходять ім. Сучасний шоу бізнес рясніє безліччю пар, які щасливі в подружньому житті, однак не можуть себе реалізувати з огляду на те, що їх країни знаходяться в політичному конфлікті.

А.Батирев і Е.Лоза

 ""

Актор з Росії Антон Батиров, щасливий з Євгенією Лозою і живуть дружно. Вона його третя дружина. У зв’язку з тим, що робочі проекти знаходяться у кожного на своїй Батьківщині, вони змушені жити порізно тривалий час. Однак коли виходить можливість працювати в проекті спільно, вони дуже раді.

В.Яглич і А.Паперная

 ""

В.Яглич до того, як зустрівся з Антоніною Паперною – був одружений на Світлані Ходченковой. Після того як вони розлучилися, артист довго не звертав уваги на жінок. Українській актрисі А. Паперній вдалося розтопити його серце. Зараз вони вже живуть разом 5 років і у них спільна дочка. Зоряна пара хоче узаконити свої стосунки. Зараз вони в основному працюють в Російській Федерації на спільних проектах.

А.Мохов і І.Огородник

 ""

Олександр Мохов закохався в Ірину Огородник відразу. І це почуття було взаємним. Після зустрічі на зйомках і знайомства їхні стосунки бурхливо почали розвиватися. Після чого Олександр відразу розлучився зі своєю дружиною і одружився з Іриною. У них значна різниця в роках, проте це їм не заважає любити один одного. П’ять років тому у них народився син.

О.Фоміна і Т.Фоміна

 ""

Олег Фомін користувався завжди увагою прекрасної статі і був щасливий до того поки не зустрів Тетяну. Українська телеведуча підкорила його серце. після знайомства в нічному клубі, вони ні на хвилину більше не розлучалися. Також різниця у віці не могла перешкодити їм створити прекрасну родину. Зараз у них є син. Тетяна звільнилася з українського телебачення і поїхала до чоловіка.

В.Топалов і Р.Тодоренко

 ""

Найкрасивіша пара Влад Топалов і Регіна Тодоренко познайомилися коли брали участь в постановці одного спектаклю. І хоча з артистом повинна була грати у виставі інша актриса – так сталося що нею стала саме Регіна. На той час вона була телеведучою і мандрівником. Після одруження у них народився син Михайло. Шанувальники їх часто бачать на спільних передачах. Їм вдається поєднувати професійне і сімейне життя.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.