(Відео) “Жив був Пес ” – згадайте радянські мультфільми, Уолт Дісней відпочиває

Інтонація в голосі Армена Джигарханяна, який озвучує вовка виняткова.

Згадайте незабутній радянський мультфільм “Жив був Пес”. Цей мультфільм є шедевром. Особливо розумієш це зараз, коли дивишся все начебто і непогані мультфільми від Уолта Діснея. Однак колорит не той, природа не та та й інтонація в голосі Армена Джигарханяна, який озвучує вовка виняткова.

 ""

Чого тільки варта стало прозивним вираження: “Шо опять?” А як веселяться і відпочивають в селі на весіллі – показано неперевершено, як зараз говорить молодь – отпад, вау, круто. Деякі, на сучасний манер сказали, б що цей мультфільм “підірвав” інтернет.

Але можна сказати простіше – класний мультфільм і це буде правда.

Згадайте молодість і подивіться ще раз це мультик і він вам підніме настрій. Деякі може згадають як вони самі грали весілля в селі і веселилися, а може просто були присутні на весіллі!

Відео: мультфільм: “Жив був Пес”

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.