(Відео) Рецепт приготування вишуканого гарніру з гречки. Так гречку ви ще не готували!

Якщо ви переглянете це відео і приготуєте за цим рецептом гарнір з гречки, то відразу оціните переваги такого приготування.

Гречка, правильно приготована дуже смачна і корисна. Господині готують гречку стандартно. Однак є спосіб приготування відмінного гарніру з гречки за новим рецептом.

Якщо ви переглянете це відео і приготуєте за цим рецептом гарнір з гречки, то відразу оціните переваги такого приготування. Ваші домашні, також будуть задоволені. Спробуйте приготувати і переконайтеся.

Продукти:

  1. Гречка – 200 гр. (Не варена).
  2. Вода – 400 гр.
  3. Помідори – 200 гр.
  4. Лук – 160 гр.
  5. Морква – 180 гр.
  6. Томатна паста чи паста з перцю – 70 гр.
  7. Сіль, перець – за смаком.

Відео: приготування гречки за особливим рецептом

Прочитайте як на цей рецепт зреагували домогосподарки:

“Спасибі, відмінний рецепт!”

“Так незвично – будемо пробувати! Василь засвітився, навіть попри те, що м’яса сьогодні немає! Василю окремий респект! ”

“Здорово! Зараз приготую! Спасибі!”

“Відмінне блюдо! Спасибі за всі ваші рецепти. Мені подобається все, що ви готуєте і діліться з нами. Це знахідка для нас. “

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.