Єфремова визнали винним: Соловйов зміг довести, що Єфремов був за кермом у момент ДТП

Відомий телеведучий Соловйов навів докази винності актора Михайла Єфремова в смертельному ДТП на Садовому кільці 8 червня 2020 року.

Володимир Соловйов наводить такі докази: “На знімках після смертельного ДТП з лівого боку на шиї у Єфремова видно слід від ременя безпеки. Це доводить, що артист був на сидінні водія, а не пасажира “. Про це телеведучий розповів в авторському Ютуб-шоу «Соловйов LIVE».

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Скандальний ведучий, щоб підтвердити свої слова, показав в студії знімки актора і фрагменти з відео, на яких нібито точно простежується відбиток від ременя безпеки, який знаходиться з лівого боку. Це можливо тільки в тому випадку, якщо кріплення ременя безпеки знаходиться зліва вгорі. Таке місце в машині тільки у водійського сидіння і у крісла за ним. Але ніхто не висував теорії, що Єфремов в момент ДТП міг сидіти за водієм.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

«Характер травми на шиї Єфремова показує, що він не міг знаходитися на пасажирському сидінні ні за яких обставин», – пояснив Соловйов.

Адвокат актора Ельман Пашаєв вже встиг спростувати цю інформацію, прокоментувавши слова автора програми “Соловйов Лайф ” як чутки і домисли.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".