Оля Полякова розповіла чому від неї не пішов чоловік: “Він сидить в підвалі “

Епатажна суперблондинка знає що відповісти на незручні питання журналістів, і завжди вміє підтримати атмосферу. Тому все її інтерв'ю можна розбирати на крилаті вирази.

Сьогодні співачка відвідала студію українського радіо “Люкс ФМ “. Там вона не просто розповіла про себе, а ще й представила новий хіт. Тепер трек Олі під назвою “Білий танець ” можна послухати на будь-яких музичних майданчиках країни. Однак запам’ятався виступ Ольги на радіо не тільки прем’єрою її нового хіта.

Артистка дала невелике інтерв’ю, де розповіла про головне посиланні композиції та їхні стосунки з чоловіком Вадимом через 16 років шлюбу

 

Як стверджує Ольга, її нова пісня “Білий танець ” покликана показати шанувальникам королеви кокошников не соромитися самостійно заявити чоловікові про свої почуття, а в шлюбі і зовсім брати все в свої руки. Красуня пожартувала, що насправді тримає чоловіка Вадима в підвалі і випускає лише щоб похвалитися ідеальною сімейним життям. Також Полякова поділилася – багато в чому саме вона бере ініціативу і робить якісь кроки у відносинах.

Популярне

Схожі статті

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.