Дмитро Коляденко образився на Білик: “Іра, навіщо ти брешеш? Я не бив тебе ніколи! “

Шоумен Діма Коляденко розповів, чому все літо не розмовляв з Іриною Білик, а ще похвалився сином-красенем.

Співак і шоумен Дмитро Коляденко днями сходив на сніданок до Марії Мельник і трохи розповів їй про особисте.

Наприклад про те, що він дуже цінує сім’ю і намагався зберегти свій єдиний шлюб до останнього. Про те, що ідеалом жінки для нього є мама. Згадав свого єдиного сина Філіпа, яким дуже пишається.

Діма Коляденко з сином
Діма Коляденко з сином

Звичайно, не була в розмові пропущена тема Ірини Білик. Ведуча нагадала, як на початку літа співачка поскаржилася, що їй важко було жити з Коляденко – він нібито її бив.

Це дуже обурило Дмитра, він сказав, що ніколи б не підняв руку на жінку і навіщо Іра про це набрехала, він не розуміє. Додав, що за такий наклеп він дуже образився і ціле літо не розмовляв з нею.

Діма Коляденко та Ірина Білик
Діма Коляденко та Ірина Білик

Іра не витримала і попросила вибачення перед колишнім, вони помирилися. Коляденко сказав, що радий цьому, тому що з Іриною вони великі друзі і йому було дуже важко в період сварки.

Минулого тижня вони вдвох з’явилися на заході, чим спровокували чутки про возз’єднання сім’ї. Але Діма сказав, що цього не буде ніколи, вони просто друзі.

Діма Коляденко
Діма Коляденко

 

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.