Тоді і зараз. Як змінилися актори серіалу Кадетство

Серіал «Кадетство» вийшов на екрани майже 15 років тому. Тоді гарненькими хлопчиками у формі захоплювалися багато дівчатка-підлітки. Як зараз виглядають артисти, дивіться в нашому матеріалі.

 "" Андрій Ліваків (в житті – Іван Добронравов) пішов ще в першому сезоні. Незважаючи на це, він запам’ятався глядачам. [/Caption]  "" Олександр Головін зіграв розбещеного підлітка Максима Макарова, якого папа відправив на перевиховання в суворовське училище.  "" Борис Корчевников, він же Ілля Синіцин, зараз відомий телеведучий.  "" Багатьом полюбився і запам’ятався Аристарх Венес в ролі Сухомлина. "" Павлу Безсонову дісталася роль сільського хлопця Степана Перепечко.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: П’ять невдалих виходів зірок у маленькій чорній сукні.

Нагадуємо, що ми опублікували нові фото Микити Малініна.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.