Ще одна жінка заявила, що вагітна від Тарзана: нові обставини зрад Наташі Корольовій

Ось уже більше тижня сім'я Сергія Глушка та Наташі Корольової знаходиться в центрі уваги публіки.

Їх шлюб тріщить по швах. А з кожним днем ситуація не улагоджується, а лише посилюється, адже спливають нові обставини того, що Сергій Глушко ходив наліво. Тепер його жінок вже далеко не дві. Зараз ще одна ймовірна коханка “мачо ” заявила про те, що чекає дитину.

Модель Анна Мосс розповіла, що познайомилася з одруженим на Наташі Корольовій танцівником на заході

Тарзан і його дружина
Тарзан і його дружина

Вони разом розважалися після того, як він виступив. Потім пішли з вечірки і усамітнилися. За словами Анни Мосс, у них була близькість. Це сталося кілька тижнів тому. Про який саме заході йдеться, модель не уточнила. Однак нещодавно зробила тест на вагітність, який виявився позитивним. Що тепер робити – не знає. Але дуже сподівається на підтримку батька дитини.

Наташа Корольова ніяк не реагувала на цю інформацію. Мабуть, вона вирішила захистити себе від усього негативу, який зараз виливається в сторону її сім’ї в соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.