Дивна смерть дочки Володимира Конкіна – Шарапова з “Место встречи изменить нельзя”

Трагедія трапилася сьогодні вночі. Вчора ввечері дівчина пішла в басейн, а вночі рідним повідомили, що вона померла від утоплення.

З кожною годиною, які пройшли після офіційного моменту смерті 32-річної Софії Конкіної, дочки відомого актора Володимира Конкіна, подробиці стають все більш дивними і сумними.

Що офіційно відомо

Вчора ввечері, 23 вересня, Соня, як завжди в середу, пішла поплавати в басейн фітнес-клубу Jump. Але до півночі вона додому не повернулася, а її телефон не відповідав.

Володимир Конкін з дочкою
Володимир Конкін з дочкою

Вже після опівночі рідні дізналися, що Софія померла в реанімації Боткінської лікарні, куди її доставили ще ввечері з того самого басейну з діагнозом “утоплення”.

Як могло таке статися? Дівчина була чудовим плавцем, захоплювалася дайвінгом. На думку рідних, вона в принципі не могла потонути, хіба хтось в басейні тримав її за ноги або її оглушили.

Довідка

Володимиру Конкіну зараз 69 років. 39 років він прожив з дружиною Аллою, вони народили трьох дітей – синів-близнюків Ярослава і Святослава і дочку Софію. Але в 2010 році році його кохана дружина померла від раку.

Володимир Конкін з дружиною
Володимир Конкін з дружиною

Всі діти живуть з батьком. 32-річна Софія заміжньою не була, але у неї є 11-річна дочка.

Найвідоміші ролі Конкіна в фільмах «Як гартувалася сталь», «Ати-бати, йшли солдати …» і «Місце зустрічі змінити не можна».

Володимир Конкін в ролі Шарапова
Володимир Конкін в ролі Шарапова

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.