Алла Пугачова показала “зроблене ” обличчя зблизька: Примадонну більше не впізнати

Легенда вітчизняної естради Алла Пугачова, незважаючи на поважний вік, не соромиться показувати своє обличчя зблизька.

Алла Пугачова вже давно завершила кар’єру співачки, але кількість шанувальників через це не зменшилася. За життям Примадонни, її молодого чоловіка і маленьких дітей стежить вся країна, а Алла Борисівна з задоволенням ділиться зі своїми шанувальниками свіжими кадрами зі свого життя.

Алла Пугачова регулярно ділитися фотографіями з чоловіком і дітьми
Алла Пугачова регулярно ділитися фотографіями з чоловіком і дітьми

Чоловік Примадонни Максим Галкін в своєму мікроблозі в Інстаграм опублікував коротке відео за участю Алли Пугачової. У ролику видно тільки обличчя Примадонни, яка знімає себе, сидячи в салоні автомобіля. Алла Борисівна позує з пишною зачіскою і яскравим макіяжем. При цьому Пугачова посміхається під романтичну пісню і виглядає щасливою і молодий не по роках.

«Нічого від Алли не залишилося»

У коментарях багато фоловерів захоплені красою Примадонни, але знайшлися і Хейтери. Так, багато хто вважав, що обличчя Примадонни виглядає неприродно і виставляти таке відео – не найкраща ідея. «Вважаю, що такі відео викладати не можна. Невже Максим цього не розуміє. Дивитися неприємно. »,« Невдале відео! Все криво і косо! »,« При всій повазі до АЛЛи ПУГАЧОВОЇ – відео жахливе, обличчя перекошене, неприродно », – прокоментували підписники.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.