Євген Кошовий заявив, що не візьме Володимира Зеленського назад в «Квартал 95» після закінчення президентської каденції

Новий керівник студії «Квартал 95» Євген Кошовий в інтерв'ю для телеканалу ICTV заявив, що не візьме свого колишнього колегу Володимира Зеленського після президентства назад в «Квартал».

Головний «квартальник» Євген Кошовий став гостем програми “Ранок у Великому Місті ” на ICTV та в ексклюзивному інтерв’ю розповів про взаємини з Володимиром Зеленським. Кошовий заявив, що не візьме колишнього колегу після президентства назад в студію. При цьому «Лисий з Кварталу» вважає, що сам Зеленський не попроситься повернутися, адже у нього є багато своїх справ. Кошовий зазначив, що не звертається до Володимира Олександровича з питань пов’язаних з концертною діяльністю. Євген розповів, що не перестав спілкуватися із Зеленським, який протягом багатьох років був не просто колегою, а й другом, однак зв’язується з ним тільки ввечері, коли Президент перебуває вже не на роботі – щоб не заважати і не відволікати від важливих справ. В інтерв’ю Євген Кошовий зізнався, що його дуже дратують питання пов’язані з Володимиром Зеленським.

Євген Кошовий і Володимир Зеленський багато років виступали на одній сцені
Євген Кошовий і Володимир Зеленський багато років виступали на одній сцені

Ще півроку тому Кошовий був готовий прийняти Зеленського назад в «Квартал»

Варто зазначити, що півроку тому в інтерв’ю «Українській правді» Євген Кошовий стверджував, що Зеленський в будь-який час може знову стати учасником «Квартал 95» і зайняти посаду на якій був раніше.

Нагадаємо, після відходу Володимира Зеленського зі студії «Квартал 95», посаду керівника взяв на себе Євген Кошовий.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.