“Шарик Харламов “: резидент Comedy Club показав на собі наслідки нового карантину

Поки Крістіна Асмус розважається, хворіє і працює, її чоловік не перестає радувати фанатів новими жартами.

Мабуть, карантин і розлучення не пішов чоловікові на користь, і він набрав кілька зайвих кілограмів. Відбив це в публікації у себе на сторінці в Інстаграм.

“Якщо знову оголосять карантин через 2 хвилі короновіруса і доведеться сидіти вдома, наслідки можуть бути такими “, – жартома написав Гарік.

У коментарях його вже перейменували на “Шарик Харламов “, і побажали більше займатися спортом, щоб не поправитися через затяжну карантину.

Відзначимо, нещасливим для Гаріка став цей рік не тільки через розлучення з Христиною Асмус, а й з-за масового скасування виступів Камеді Клаб, що спричинило за собою колосальні фінансові втрати. Все через карантин, який на тлі Ковід-19 оголосили ще в березні, і не ослабили досі. Є високий ризик поширення китайського вірусу, тому людей просять не виходити з дому, утримуватися від скупчення людей, і, по можливості, допомагати людям старшого віку купувати їжу і ліки.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.